Mozogj Velem Egészségesen

Ledniczky Krisztina Kyra személyi edző oldala

Termék kereső

Keresett kifejezés:
Ár (Ft):
min.:
max.:
Kategória:

Szín:
Facebook

Megosztás

Kapcsolat

Üzemeltető:
Christina Tara Kft.
Székhely:
 
1119 Budapest, Andor u. 21/c

Fitnesz terem - Személyi edzés:
FLEX GYM - 100 % BODYBUILDING

1012 Budapest, Márvány utca 17.

Csoportos órák - Preventív Gerinctréning:

ROXY Stúdió - 1136 Budapest, Tátra utca 4.

Adószám: 
12448339-1-43

Telefon:
+36/20-382-3406

E-mail:
info@kyrafitness.hu, mozogjegeszsegesen@gmail.com

Nyitvatartás:
Hétfő-Szombatig-ig: 
16.00 - 20.00

Személyi edzések bejelentkezés szerint. Csoportos órák órarend alapján.

Polar Flow – Ingyenes fitnesz- és edzésalkalmazás, valamint webes szolgáltatás - Polar Flow

Polar Flow – Ingyenes fitnesz- és edzésalkalmazás, valamint webes szolgáltatás - Polar Flow
Polar Flow – Ingyenes fitnesz- és edzésalkalmazás, valamint webes szolgáltatás
Polar Flow – Ingyenes fitnesz- és edzésalkalmazás, valamint webes szolgáltatás
Polar Flow – Ingyenes fitnesz- és edzésalkalmazás, valamint webes szolgáltatás
Kategória:Sportórák

A Polar Flow online ablakot biztosít az edzéseire, aktivitására és alvására. Kövesse nyomon a tevékenységét, elemezze a haladását és érjen el jobb eredményeket az asztali és mobilverzióban egyaránt elérhető Polar Flow alkalmazással!

Kövesse nyomon tevékenységeit

Kövesse nyomon a napi aktivitását, alvását, az elégetett kalóriákat, az edzésterveket és sok egyéb fontos tényezőt. Tudja meg, mikor és hogyan érdemes mozogni!

Elemezze a fejlődését

Szerezzen azonnali visszajelzést a legutóbbi edzéseiről és az általános tevékenységéről a Polar Flow alkalmazásban. Készítsen részletes elemzést a Polar Flow webes szolgáltatással.

Érjen el többet

Megőrizheti motivációját, ha látja, milyen nagy utat tett meg. Legyen szó fogyásról, maratoni futásról vagy új személyes csúcsokról, a Polar Flow tökéletes megoldás célok beállítására és az azokhoz szükséges útmutatás és motiváció megszerzésére.

Polar Flow szociális élet

Vegye fel a kapcsolatot Önhöz hasonló gondolkodású társaival a Polar Flow alkalmazásban. Csatlakozzon a Polar közösséghez, ossza meg a legfontosabb eseményeket, és inspiráljon másokat!

POLAR FLOW CSOPORTOK

A Flow csoportok segítenek jó társaságban egészséges tevékenységeket folytatni. Hozzon létre saját Flow csoportot, és ossza meg edzéseit és személyes fejlődésének történetét az Önhöz hasonlóan gondolkodókkal.

POLAR FLOW ESEMÉNYEK

Csatlakozzon és hozzon létre eseményeket a Polar Flow alkalmazásban, tegye közzé az edzéseit, hogy az esemény többi résztvevője is láthassa azokat, és tekintse meg mások eredményei a ranglistán.

HÍRFOLYAM

Tekintse át a Flow újdonságait! A saját edzéseit és tevékenység-összefoglalóit, illetve a közösség által megosztottakat egyaránt megtekintheti, lájkolhatja és megjegyzésekkel láthatja el.

DIARY (NAPLÓ)

Tekintse meg a napi aktivitását, tervezze meg az edzéseit, tekintse át a korábbi eredményeket, és kövesse nyomon a kipihentségi állapotát. A Polar Balance személyre szabott útmutatót kínál az étkezésekhez és a tevékenységekhez.

EXPLORE (TALLÓZÁS)

Fedezzen fel új útvonalakat, és keressen érdekes edzési lehetőségeket a térképen! Tekintse át a más felhasználók által megosztott nyilvános edzéseket és útvonalakat, élje át a saját korábbi edzéseit, és idézze fel a legizgalmasabb mozzanatokat.

FEJLŐDÉS

Elemezze az edzéseit, és kövesse nyomon a fejlődését az edzési és aktivitási jelentésekkel.

KÖZÖSSÉG

Legyen tagja a Polar közösségnek! Csatlakozzon különböző csoportokhoz, melyeken keresztül más Polar felhasználókkal tarthatja a kapcsolatot, és felderítheti a közelben található sportklubokat és -eseményeket.

PROGRAMOK

Eddzen futóversenyre a Polar Flow személyre szabott futási edzéstervével. Négy különböző cél közül választhat: 5 km, 10 km, félmaraton vagy maraton, és ezáltal olyan edzéstervhez juthat, amely jól illeszkedik Önhöz és a céljaihoz.

VIDEÓ MEGTEKINTÉSE

FIÓK LÉTREHOZÁSA

Név:*
E-mail cím:*
Telefon:*
Üzenet:*
Név:*
E-mail cím:*
Hozzászólás:*
Még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!