Kyra Fit and Dance

Ledniczky Krisztina Kyra személyi edző oldala

Facebook

Megosztás

Kapcsolat

Üzemeltető:
Christina Tara Kft.
Székhely:
 
1119 Budapest, Andor u. 21/c

Fitnesz terem - Személyi edzés:
FLEX GYM - 100 % BODYBUILDING

1012 Budapest, Márvány utca 17.

Csoportos órák - CHAIR DANCE workshop:

ROXY Stúdió - 1136 Budapest, Tátra utca 4.

Gerinctorna és kinezio TAPE ragasztás:

***

Adószám: 
12448339-1-43

Telefon:
+36-20-382-3406

Facebook: Kyra Fitness & Dance

E-mail: info@kyrafitness.hu

Személyi edzések: Hétfő-Péntek-ig: 16.00 - 20.00 óra között

Hétvégenként: előzetes egyeztetés alapján

Táncórák: keresd az aktuális időpontokat a megfelelő óratípusoknál.

Tanácsok, tippek

» Milyen hosszú szövegek legyenek a weboldalon?

Próbálja meg rövidre fogni a szövegeket, ám azok természetesen tartalmazzák a legfontosabb információkat. A látogatókat elrettenti, ha hosszú szövegfolyamok fogadják a weboldalon, így előfordulhat, hogy továbbáll. A legfontosabb információkat minden aloldalon úgy helyezze el, hogy azok görgetés nélkül is láthatóak legyenek. A szövegeket tagolja, illetve használjon kiemeléseket, alcímeket és illusztrációkat.

» Miről írjak a szolgáltatások vagy termékek bemutatásánál?

Sorolja fel a termék vagy szolgáltatás legfontosabb adatait, akár vázlatszerűen; ha elektronikai cikkeket értékesít, azok műszaki paramétereit, ha pedig szálláshelyet, ismertesse a szobák felszereltségét és az igénybe vehető szolgáltatásokat. A leírások tartalmazzanak minden fontos információt; ha az érdeklődő nem talál adatot valamiről, ami érdekli, valószínűleg nem fog telefonálni, hanem egyszerűen továbbáll egy másik oldalra, ahol ez is fel van tüntetve. Termékeit illusztrálja több jó minőségű fotóval, és akár mutassa be őket használat közben egy videóban.

» Mennyi kép legyen a weboldalon?

Weboldala legyen látványos; a szövegeket illusztrációkkal is tagolhatja. Túlzásba azonban ne essen, az oldal maradjon könnyen áttekinthető. Jó minőségű, jogtiszta fotókat töltsön fel, lehetőleg olyanokat, amelyeket máshol nem láthatott az érdeklődő. Amennyiben szolgáltatása megkívánja, külön képgalériát is létrehozhat, ahol bemutathatja üzletét (például éttermét vagy szálláshelyét).