Kyra Fitness and Dance

Ledniczky Krisztina Kyra személyi edző és tánctréner oldala

Facebook

Megosztás

Kapcsolat

Üzemeltető:
Christina Tara Kft.
Székhely:
 1116 Budapest, Kondorosi út 8/A

Fitnesz terem - Személyi edzés:
FLEX GYM - 100 % BODYBUILDING

1012 Budapest, Márvány utca 17.

Csoportos órák - CHAIR DANCE workshop:

EUPHORA Pole Fitness - 1076 Budapest, Csengery u. 76.

Lánybúcsú Party óra: ROXY Stúdió - 1136 Budapest, Tátra utca 4.

Gerinctorna és kinezio TAPE ragasztás:

1116 Budapest, Kondorosi út 8/A

***

FOTÓZÁS: WTAMASTUDIO - 1062 Budapest, Teréz krt. 6.

***

Adószám: 
12448339-1-43

Telefon:
+36-20-382-3406

Facebook: Kyra Fitness & Dance

E-mail: info@kyrafitness.hu

Személyi edzések: Hétfő-Péntekig: 17.30 - 20.30 óra között

Hétvégenként: előzetes egyeztetés alapján

Táncórák: keresd az aktuális időpontokat a megfelelő óratípusoknál.

Fotózás: Bejelentkezés és árajánlatkérés elérhetőségeinken.

Méhpempő felnőtteknek és gyermekeknek: méhpempő kúra télen, nyáron

2018.01.04.

Méhpempő felnőtteknek és gyermekeknek: méhpempő kúra télen, nyáron

A Méhpempő egy fantasztikus képességekkel megáldott szuper-élelmiszer, mely elképesztő mértékben képes támogatni szervezetünket az egészség megőrzésében, és a betegségek megelőzésében.

Mitől rendkívül értékes a Méhpempő?

Tiszta Méhpempőben körülbelül 200 féle létfontosságú tápanyag található, méghozzá természetes, bioaktív formában, így szervezetünk roppant nagy hatékonysággal tudja felszívni és felhasználni a Méhpempő hatóanyagait.

Méhpempő jótékony hatásai már néhány napi fogyasztást követően elkezdenek megmutatkozni, de persze ez nagyban függ az adott egyén aktuális egészségi állapotától.

A Méhpempő valójában a dolgozó méhek garatmirigy váladéka, melyet csak és kizárólag a méhkirálynő fogyaszthat egész élete során, aminek köszönheti roppant hosszú élettartamát vagy éppen egyedülálló szaporodási képességét, ami által egyetlen nap alatt éppen annyi petét képes lerakni, mint a saját testsúlya, vagyis körülbelül 1000-1500 darabot.

Az is rendkívül sokatmondó adat, hogy a méhkirálynő a kikelését követő 5 napban több mint 2000-szeresére növeli meg testsúlyát, s ez idő alatt is csak Méhpempőt fogyaszt.

A Méhpempő a természetben egyedülálló összetétellel rendelkezik, mellyel rendkívül komplex módon képes jótékony hatásokat kifejteni szervezetünkre. Elképesztően gazdag tápanyagokban, így a vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek, fehérjék, cukrok, zsírsavak és enzimekmellett többek között tartalmaz 17 féle aminosavat is, köztük mind a 8 esszenciális, vagyis létfontosságú aminosavat, amik nélkül nem tudnánk életben maradni.

Méhpempő legértékesebb hatóanyagai talán a 10-HDA-sav és az acetilkolin, melyek alapvető fontosságúak a gyulladásgátlásban és az ingerületátvitelben. E két nélkülözhetetlen összetevő ráadásul szinte semmilyen más természetes anyagban nem található meg.

Pempő értékét még tovább növeli, hogy tartalmazza a DNS-t (dezoxiribonukleinsav) és az RNS-t (ribonukleinsav) is, melyek elengedhetetlenek a fehérjeszintézishez és az öröklődés folyamatához, valamint a degeneratív megbetegedések megelőzésében is kulcsfontosságúak lehetnek.

Méhpempővel az egészségért egész évben

A Méhpempő fogyasztása rendkívül sokat tehet a gyermekek és a felnőttek egészségének megőrzéséért, amit leginkább évi többszöri, 1-2 hónapos Méhpempő kúra alkalmazásával érhetünk el.

A Méhpempő adaptív tulajdonságú, ami röviden annyit jelent, hogy képes alkalmazkodni az adott szervezet aktuális állapotához, és így ennek megfelelően fejti ki jótékony hatásait.

A Méhpempőben lévő hatóanyagok segítségével szervezetünk képes hormonokat előállítani, ráadásul éppen annak a hormonnak a termelődését serkenti, amelyikre szükség van, vagyis rendkívül eredményes hormonkiegyensúlyozó hatással rendelkezik. Ilyen módon a Méhpempő fokozni tudja az ösztrogén, a progeszteron, a tesztoszteron vagy akár az inzulin termelését is.

Méhpempő főként a hormonális egyensúly megteremtésével roppant hatékonyan lép fel mind a női, mind pedig a férfi meddőség ellen. Éppen ezért manapság már számos meddőségi központban is méhpempő-kúrát írnak elő, mivel már rengeteg esetben segített olyan meddő pároknak, akik hiába próbálkoztak a teherbeeséssel hosszú ideje.

A Méhpempő kitűnően támogatja idegrendszerünket a benne található B-vitaminoknak, acetilkolinnak és 10-HDA-savnak köszönhetően, amelyek roppant hatékonyak lehetnek a különféle idegrendszeri eredetű betegségekkezelése terén.

Mindemellett a Méhpempő tökéletesen képes megerősíteni immunrendszerünket, hiszen feltölti valamennyi számára nélkülözhetetlen tápanyaggal – köztük a gamma-globulinnal -, minek köszönhetően védekezőképességünk hatékonysága nagymértékben fokozódhat. Éppen ezért különösen ajánlott Méhpempő-kúrát tartani a téli náthás, influenzás időszak előtt, mert a Méhpempő segítségével sikeresen elkerülhetjük a fertőzéses betegségeket is.

A Méhpempő átfogóan méregteleníti szervezetünket, aminek köszönhetően megújítja valamennyi sejtünket, így jelentősen fokozza azok egészségi állapotát. A szervezet rendszeres, teljes körű méregtelenítése szinte elengedhetetlen manapság, amikor nap mint nap megannyi káros környezeti hatás ér minket, melyeket szervezetünk már nem képes önállóan kezelni.

Méhpempő ezen kívül rendkívül jótékony hatású a szív-és érrendszerre, mivel erősíti a szívet, csökkenti a koleszterinszintet, tágítja az ereket, valamint szabályozza az ütőerekben a vérnyomást.

Méhpempő vázrendszerünket is támogatja, mivel hozzájárul a csont-és porcszövetek regenerálódásához és megújulásához, ami miatt rendkívül jótékony hatású lehet a különféle mozgásszervi problémák kezelésében, így javíthat a reumatikus és ízületi betegségek állapotán is.

A Pempő kitűnő természetes hangulatjavító, így nagyszerűen bevethető depresszió, idegkimerülés vagy szorongás ellen, de ugyanilyen hatékonyan léphet fel krónikus fáradtság és erőtlenség esetén is.

Mindezeken felül a Méhpempő nagymértékben fokozhatja a fizikai és szellemi teljesítőképességet a szervezet tápanyagokkal való feltöltése által, így javulhat az iskolai vagy a munkahelyi teljesítményünk is. Továbbá remekül segíti a pihentető és nyugodt alvás létrejöttét, amivel szintén támogatja a szervezet megfelelő regenerálódását.

Különösen jótékony hatású az agyi funkciókra, mivel hozzájárul a jobb memóriához és emlékezőképességhez, sőt, megelőzheti a demenciát vagy az Alzheimer-kórt is.

A Méhpempő erősíti szemeinket, és különösen hatékony lehet a rövidlátás és a progresszív rövidlátás esetében. Mindemellett pedig kitűnően alkalmazható a szépségápolás terén is, hiszen mind belsőleg, mind pedig külsőleg alkalmazva hozzájárul a szép és egészséges bőrhöz, hajhoz és körmökhöz.

A Méhpempő általános adagja napi 1 gramm. Amennyiben először fogyasztjuk, akkor érdemes 2 hetes ciklusokat tartanunk, vagyis 2 hét fogyasztás után, 2 hét szünet következik, és ezt megismételjük még kettőször.

vissza