Kyra Fitness and Dance

Ledniczky Krisztina Kyra személyi edző és tánctréner oldala

Facebook

Megosztás

Kapcsolat

Üzemeltető:
Christina Tara Kft.
Székhely:
 1116 Budapest, Kondorosi út 8/A

Fitnesz terem - Személyi edzés:
FLEX GYM - 100 % BODYBUILDING

1012 Budapest, Márvány utca 17.

Csoportos órák - CHAIR DANCE workshop:

EUPHORA Pole Fitness - 1076 Budapest, Csengery u. 76.

Lánybúcsú Party óra: ROXY Stúdió - 1136 Budapest, Tátra utca 4.

Gerinctorna és kinezio TAPE ragasztás:

1116 Budapest, Kondorosi út 8/A

***

FOTÓZÁS: WTAMASTUDIO - 1062 Budapest, Teréz krt. 6.

***

Adószám: 
12448339-1-43

Telefon:
+36-20-382-3406

Facebook: Kyra Fitness & Dance

E-mail: info@kyrafitness.hu

Személyi edzések: Hétfő-Péntekig: 17.30 - 20.30 óra között

Hétvégenként: előzetes egyeztetés alapján

Táncórák: keresd az aktuális időpontokat a megfelelő óratípusoknál.

Fotózás: Bejelentkezés és árajánlatkérés elérhetőségeinken.

Egészségpercek - Mandarin

2018.01.28.

Egészségpercek - Mandarin

A mandarinok kisebbek a narancsnál, de vitaminok, ásványi anyagok és antioxidánsok, például C & A vitaminok, kalcium, magnézium és szelén, valamint béta-karotin és luteinek többszörösen magasabbak benne.

A mandarinok anti-vírusos és rákellenes tulajdonságokat tartalmaznak, és különösen előnyösek a megfázás, a láz, az influenza, az ízületi gyulladás, az epstein-burkolat, a zsindelyek, a székrekedés, az életkorral összefüggő makula degeneráció, a csont javulása, a neurodegeneratív betegségek, a szívbetegségek és a mell, a vastagbél, , gyomor, petefészek és prosztatarák.

A mandarinok kiválóan alkalmasak arra, hogy segítsék az immunrendszert, és optimális szinten tartsák működésüket. Magas rosttartalma szintén segít a koleszterinszint csökkentésében és a szív- és érrendszeri rendszernek a betegség és a betegség megóvásában. A mandarinok magasak a pektinnel, ami jelentősen javíthatja az emésztést és az eliminációt.

A mandarinok egyaránt nagy súlycsökkentő ételek, amelyek segítenek abban, hogy teljes, elégedett és tele energiával maradjanak. Ők is tökéletes táplálékot fogyaszthatnak az elkészítés után, mivel mélyen hidratálják és feltöltik a testet mobil szinten. A mandarinok általában könnyen hámozhatók és édesebbek és gyümölcsösek, mint a narancs, ami megkönnyíti az étkezést és kellemes élvezetet a felnőttek és a gyermekek számára.

A mandarinhéjak is hozzáadhatók a vízhez és / vagy a teához, hogy további antibakteriális és gyógyászati előnyökkel járjanak. Többféle mandarin szerepel a piacon, beleértve a klementineket, a pixie-t, a fall-glo-t, a ponkanot, a sunburst és a murcott mézet. A mandarinok finom friss gyümölcslevekből készülhetnek, amely táplálkozási és egészségügyi előnyökkel jár.

A mandarinok jól illeszkednek a szamóca, az áfonya és a málna, és csodálatosak a finomságok és saláták hozzáadásával. A mandarinok megtalálhatók a helyi szupermarket és az élelmiszer-áruház friss termékek részében.

Tudjon meg többet a gyümölcsök és zöldségek rejtett gyógyító erejéről a # 1 New York Times Bestselling könyvben Életcsökkentő élelmiszerekről

vissza