Kyra Fitness and Dance

Ledniczky Krisztina Kyra személyi edző és tánctréner oldala

Facebook

Megosztás

Kapcsolat

Üzemeltető:
Christina Tara Kft.
Székhely:
 1116 Budapest, Kondorosi út 8/A

Fitnesz terem - Személyi edzés:
FLEX GYM - 100 % BODYBUILDING

1012 Budapest, Márvány utca 17.

Csoportos órák - CHAIR DANCE workshop:

EUPHORA Pole Fitness - 1076 Budapest, Csengery u. 76.

Lánybúcsú Party óra: ROXY Stúdió - 1136 Budapest, Tátra utca 4.

Gerinctorna és kinezio TAPE ragasztás:

1116 Budapest, Kondorosi út 8/A

***

FOTÓZÁS: WTAMASTUDIO - 1062 Budapest, Teréz krt. 6.

***

Adószám: 
12448339-1-43

Telefon:
+36-20-382-3406

Facebook: Kyra Fitness & Dance

E-mail: info@kyrafitness.hu

Személyi edzések: Hétfő-Péntekig: 17.30 - 20.30 óra között

Hétvégenként: előzetes egyeztetés alapján

Táncórák: keresd az aktuális időpontokat a megfelelő óratípusoknál.

Fotózás: Bejelentkezés és árajánlatkérés elérhetőségeinken.

Amiért elkezdtem az egészet..."kövér vagyok"!

2017.03.05.

Amiért elkezdtem az egészet..."kövér vagyok"!

Nos, elég sokat gondolkodtam, miért is akarok én edző, tréner lenni... Vagy legalább is, miért is akarok én emberekkel foglalkozni. Hát ezért, mert kövér vagyok és tudom milyen baromi nehéz!

A genetikámból adódóan bármitől képes vagyok elhízni, ha csak 1x kihagyok egy edzést, vagy ránézek egy izgi Carte Dor jégkrémre... A valós étkezéseimről, ami horribilis, ne is beszéljünk. Egyszóval saját magam kritikusa lettem pár éve. Bár gyerek korom óta sportolok - még itt a kép előttem, amikor 3 évesen Anyukám neogranormonnal kenegette a belső húsimat, hogy ne dörzsölje ki a kis háj, ami azóta sokkal nagyobb lett, mellékesen megemlítem. Pedig volt olyan idő, amikor balett és RSG (ritmikus sport gimnasztika) órákra jártam, alig voltam pár kiló, cigánykerekeztem a gerendán, fejen álltam és kézen is persze...s nem az idegtől, hanem izomból. Még a BEAC sportegyesületében is igazolt kosárlabda versenyző voltam a junior csapatban. Később pedig jazz balett és táncos órákat is tartottam. De pár éve győzött egy sportbaleset, lelki-válság, a csoki...na és persze a lustaság, valamint kifogás hegyek! Nem vagyok rá büszke, de vállalom a kifogásaim még a mai napig is erősebbekké váltak, mint az az erő, ami annak idején levitt a fitneszbe a kockás hasam eléréshez. Mára ehhez képest pocakom van (nem vagyok terhes   ), mint egy kis Buddhának és borzasztóan tudom magam sajnálni is emiatt.

58 kg helyett 88 kg súllyal

Szóval a viccet és az önsajnálatot félretéve, pár éve történt sportbalesetemet hála a jó égnek némi protekcióval ugyan, de megműtötték. Bokaplasztika, megúszva csontfúrás nélkül, egy nagyon korrekt magyar orvossal. Mai napig hálás vagyok a Baleseti Utókezelő dolgozóinak, mert azt a türelmet, kedvességet, hozzáértést és odaadást, amit ott kaptam és ők szívesen is adtak...nos, ilyennel még soha nem találkoztam. Mindezek után újratanítottak járni, egyensúlyozni és teli talppal állni - szó szerint - a földön. Ezért elhatároztam első célkitűzésemet, miszerint megtanítom a Nőket járni, magassarkúban és anélkül is. Mert bizony Csajok! Nem mindegy milyen cipő van a lábadon, s éppen milyen magassarkúval vágod haza és okozol olyan visszér, vagy egyéb súlyosabb problémákat magadnak 40 éves korodra, amiket némi odafigyeléssel elkerülhettél volna.

Erre a célra hoztam létre a HIGH HEELS, avagy KyraCat Tánckurzusaimat, amelyet a mozgáskoordinációra, járástechnikákra építettem fel. Itt elsősorban a lábad a lényeg, annak az erősítése, formálása, a tartásod, gerinced és az egész tested egyensúlyba hozatala. Ezt a kurzust heti két alkalommal tartom, ahol a kemény munka mellett beiktatunk szexi koreográfiát is. Elvégre fontos a nőiesség fejlesztés is.

HIGH Heels kurzus

De itt most nem is erről szeretnék Neked mesélni, hanem maradjunk csak a dagiknál...
Szóval még a fentieken túl továbbra is dilemmába vagyok/voltam miként oldjam meg egy egyszerű háziasszony hétköznapi életét. Elvégre ebben a világban a celebeken ívül senki nem ér...még én sem. Sőt, baromira elfoglalt tudok lenni, mert ott a takarítás, házi feladtok a suliba, a mosás, a főzés..ja, persze a Párom is...hmm...hát igen valamiféle brutális szexháziállatnak is kellene lennie ma egy nőnek. Hát szeretném tudni ki tudja ezt megcsinálni? Oh, bocsánat a két vállalkozásról és az ügyfeleimről megfeledkeztem, mert a hazai piacon cégként, vállalkozóként, bizonyos kapcsolatok nélkül szinte esélytelen a rád zúdított adózási rendszerben talpon maradni. Tehát kutakodtam és még most is ezt teszem, hogy megnézzem másoknak hogyan is megy ez. Rá kellett jönnöm elhatározás kérdése az egész. Bizony! Egy dolgon múlik: a hozzáállásodon! Igen Drágám! Ha nem emeled fel a popsidat, ha nem változtatsz a nassolási, vagy épp rendszertelen kajálásodon, akkor soha az életbe nem lesz egészséges a tested. Hiába, ha nem jó az üzemanyag, régiek az alkatrészek, nos a motor sem indul be!

Személyi edzőként

Tehát itt a “Mozogj Velem Egészségesen” mottóval létrehozott oldalamon olyan témákat és edzéseket fogok Neked bemutatni, megtartani, amiket Te ott a képernyő előtt is kivitelezni tudsz. Olyan recepteket, ételeket amiket kipróbáltam én is, nem műteremben, hanem itt a cuki konyhában teszteltem le. Apropó itt megjegyzem allergiások, cukorbetegek és ételintoleranciások előnyben! Üdv a klubban, mert eszerint lesz minden, mivel jó magam is 10. éve ilyen csapatban játszom. Tehát az sem mindegy mit eszünk Kedveseim! Hiszen, aki allergiás, annak máshogyan bontja le a szervezete azt az étel. Amely szerint lehet attól más lefogy, Te Édesem úgy elhízol, hogy öröm lesz nézni. Legszuperebb példa laktóz és étel-intoleranciával élő személyeknek a tejfehérje, fogyasztó porok és társai. Egyrészt brutál mellékhatása lesz, másrészt 2 kg tuti felcuppan rád... Igen, nem a melleidre, hanem a poci, popsi, combira.
Úgyhogy Nyuszikáim lehet csatlakozni és Velem együtt lefogyni, izmosodni, alakulni, jó kedvűnek lenni, legfőképp egészségesnek lenni a valóságban!
Gyere és tarts Velem!
vissza