Kyra Fitness and Dance

Ledniczky Krisztina Kyra személyi edző és tánctréner oldala

Facebook

Megosztás

Kapcsolat

Üzemeltető:
Christina Tara Kft.
Székhely:
 1119 Budapest, Andor u. 21/c

Fitnesz terem - Személyi edzés:
FLEX GYM - 100 % BODYBUILDING

1012 Budapest, Márvány utca 17.

Csoportos órák - CHAIR DANCE workshop:

Hamarosan!!!

Lánybúcsú Party óra: ROXY Stúdió - 1136 Budapest, Tátra utca 4.

Gerinctorna és kinezio TAPE ragasztás:

Hamarosan

***

FOTÓZÁS: WTAMASTUDIO - 1062 Budapest, Teréz krt. 6.

***

Adószám: 
12448339-1-43

Telefon:
+36-20-382-3406

Facebook: Kyra Fitness & Dance

E-mail: info@kyrafitness.hu

Személyi edzések: Hétfő-Péntekig: 17.30 - 20.30 óra között

Hétvégenként: előzetes egyeztetés alapján

Táncórák: keresd az aktuális időpontokat a megfelelő óratípusoknál.

Fotózás: Bejelentkezés és árajánlatkérés elérhetőségeinken.

Lánybúcsú Fotózás

Egy nem a szokványos Lánybúcsú, itt felkészülhettek az esti Party-ra!

Szolgáltatásunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy egy profi fotóssal készülhessenek olyan képek, amelyek egy a divat és a modellek világába repítik a résztvevőket. Műtermi környezetben, sminkesekkel és fodrászokkal készülhettek. Az eszközöket mi biztosítjuk, nektek csak a jókedveteket és a bátorságotokat kell elhozni. Mert nálunk nincsenek tabuk, bármit szabad!

CSOMAGOK ÉS ÁRAK LISTÁJÁT IDE KATTINTVA TALÁLJÁTOK!

SZEPTEMBERI UTOLSÓ IDŐPONTOK:

2019. szeptember 7. 17-20 óra között

2019. szeptember 14. 17-20 óra között

Lánybúcsú portfóliófotózás 2018-ban két Új helyszínen, professzionális műteremben! 

Csapatunk több éve dolgozik együtt, de nyitottak vagyunk az egyedi ötletekre is. Kreatív sminkesekkel, stylisttal, fodrászokkal és profi fotósokkal Várunk Benneteket egy fergeteges Lánybúcsú Party-ra, amit a város egyik legelegánsabb fotóstúdiójában szervezünk, a legkorszerűbb fotótechnikai eszközökkel.

CSOMAGOK ÉS ÁRAK LISTÁJÁT IDE KATTINTVA TALÁLJÁTOK!

WTAMASSTUDIO - Teréz Stúdió

Kis létszámú, glamour, baba-mama, lánybúcsú és születésnapi fotózások.

WTAMASSTUDIO - Paulay Stúdió

Party, reklám és nagy létszámú fotózások, lánybúcsús programok, divatfotózás.

Hogy miért válassz Minket? 

- Szeretnél egy elegáns és egyedi lánybúcsút barátnődnek?

- Maradandó emléket szeretnél?

- Szolíd, vagy őrült Lánybúcsút szeretnél?

- Helyszínválasztás előtt álltok?

- Szeretnétek egy napot, amikor körülöttetek forog a stáb?

Szerintem Minden Nő titkon vágyik arra, hogy egyszer más bőrébe bújhasson. Vagy csupán átalakítsa önmagát és kipróbálja, hogy Ő is lehet szupersztár, avagy model.

CSOMAGOK ÉS ÁRAK LISTÁJÁT IDE KATTINTVA TALÁLJÁTOK!

Ezért ez egy remek lehetőség arra, hogy a profi sminkesekkel és fodrászokkal átalakítsuk külsőtöket. A hozott és rendelkezésre álló ruhákba átöltözhettek, kipróbálhatjátok magatokat és mindezt egy profi divatfotós örökíti meg. A rendezvényről werk/háttér fotók is készülnek, amelyekből később egy albumot is tudtok készíteni. A smink és haj elkészültét követően mindenkiről készül több portfólió kép. Végezetül számos csoportképet is készítünk, amik közül a legjobban sikerült képet nagy méretben megkapjátok keretezve. Így garantáltan maradandó lesz az élmény. Az összes nyers képet és retusált fotókat a rendezvényt követően küldünk meg online verzióban részetekre. Így előhívható/letölthető/megosztható verzióban kapjátok meg.

CSOMAGOK ÉS ÁRAK LISTÁJÁT IDE KATTINTVA TALÁLJÁTOK!

Amit Minden résztvevőnek ajánlunk:

Komplett program a Lánybúcsúra, mert leszervezzük a fotóstúdiót, szakértőket Nektek. A program 2-4 órás időtartam, ami létszámtól függ. Így a szervezéssel nem kell foglalkoznotok, mert erre az időszakra Mi biztosítjuk.

Profi fotóstúdiók Budapest szívében, a belvárosban, könnyen megközelíthető helyszínen. A műterem fix helyszínt biztosít a társaságnak, korszerű felszereléssel, nagyon szép hátterekkel.

Elegáns, szolíd és stílusos rendezvény, ahol a pezsgőt biztosítjuk számotokra és ahol szigorúan profi portfólió képek készülnek.

Szakértők kezei között, ahol a Menyasszonynak egy profi sminket és hajat készítünk. A résztvevőknek pedig az egyes kiállások között van lehetőség a smink, haj igazításra is.

Szórakozás és ismerkedés a helyszínen, így a résztvevők megismerkedhetnek egymással és egy hangulatos programon összebarátkozhatnak. 

Ajándék és Meglepetés a Menyasszonynak, ahol nem csak a helyszín varázsolja majd el, hanem a fotózást követően kap egy előhívott képet keretezve. Garantáltan emlékezetessé téve ezt az estét!

Fantasztikus hangulat biztosított, mert szexi fehérneműket, kalapokat, party kiegészítőket biztosítunk. Ti is hozhattok extra ruhákat, kiegészítőket, mivel a fotózás ideje alat 2-3-szor van lehetőség átöltözni. Javasolt az egységes öltözet, hogy ezzel is kifejezzétek a Barátnőtök férjhezmenetelét örökítitek meg.

Minden stílusú Nő álma teljesül, mert a programon egyedi képek is készülnek minden résztvevőről, így garantált, hogy minden résztvevő megelégedetten távozik és átélheti az igazi modellek életérzését.

CSOMAGOK ÉS ÁRAK LISTÁJÁT IDE KATTINTVA TALÁLJÁTOK!

táncóra workshop          székes koreográfia        chair dance       chair dance leckék         chair dance leckék Kyrával            székes party óra            székes koreográfia workshop      szexi koreográfia           szuper zenére    székekkel            90 perces táncos workshop        burlesque          HIGH HEELS Kezdő és közép-haladó magánórák            Mozgáskoordináció, járástechnika és szexi koreográfia     belső én felébresztése és a nőies egészséges önbizalom fejlesztése        nőies mozdulatok           táncoktatás magassarkúban       lánybúcsú programok    lánybúcsú party kellék            lánybúcsú party óra       táncóra székes koreográfia         chair dance       lánybúcsú fotózás          lánybúcsú fotózási kellékek            esküvői kellékek            lánybúcsú személyi edzés          menyasszony fotózás     exkluzív fotózás a belvárosban   személyi edzés menyasszonynak             bride     BRIDESMAID     profi fotós         női fotós            fotóművész       műterem           smink   fodrász lánybúcsú portfóliófotózás          különleges táncóra            izgalmas           izgalmas és szexi kellékek