Kyra Fitness and Dance

Ledniczky Krisztina Kyra személyi edző és tánctréner oldala

Facebook

Megosztás

Kapcsolat

Üzemeltető:
Christina Tara Kft.
Székhely:
 1116 Budapest, Kondorosi út 8/A

Fitnesz terem - Személyi edzés:
FLEX GYM - 100 % BODYBUILDING

1012 Budapest, Márvány utca 17.

Csoportos órák - CHAIR DANCE workshop:

EUPHORA Pole Fitness - 1076 Budapest, Csengery u. 76.

Lánybúcsú Party óra: ROXY Stúdió - 1136 Budapest, Tátra utca 4.

Gerinctorna és kinezio TAPE ragasztás:

1116 Budapest, Kondorosi út 8/A

***

FOTÓZÁS: WTAMASTUDIO - 1062 Budapest, Teréz krt. 6.

***

Adószám: 
12448339-1-43

Telefon:
+36-20-382-3406

Facebook: Kyra Fitness & Dance

E-mail: info@kyrafitness.hu

Személyi edzések: Hétfő-Péntekig: 17.30 - 20.30 óra között

Hétvégenként: előzetes egyeztetés alapján

Táncórák: keresd az aktuális időpontokat a megfelelő óratípusoknál.

Fotózás: Bejelentkezés és árajánlatkérés elérhetőségeinken.

High Heels Magánóra

HIGH HEELS Kezdő és közép-haladó magánórák

Lepd meg a Párodat egy izgalmas koreográfiával, amiben igazán önmagad vagy! Fejezd ki érzéseidet és add át magad kettőtök szerelmének! Én most ebben segítek Neked 60-90 perces magánóráimon. 

A magánórákon egy forró hangulatú koreográfiát tanítok, amelyet bárki könnyedén el tud sajátítani. Akár már este elő is tudod adni a Párodnak, igazi meglepetést szerezhetsz!

A magánóra személyre szabott, egyedi elképzeléseket is megtudunk valósítani. Akár a kedvenc számodra is táncolhatsz. Egyéntől fűggően ajánlok 1 vagy 2 alkalmas, valamint 60 vagy 90 perces órákat. A magánóra zártkörű, kizárólag neked szól és a tréner csak veled foglalkozik.

Mozgáskoordináció, járástechnika és szexi koreográfia. Előképzettség nem szükséges, de kérlek egyeztessünk, amennyiben bármilyen sérüléssel, vagy ízületi problémával rendelkezel. Életkori megkötés nincs, az óráim 18 éves kortól akár 60 éves korig is látogathatóak. (Ettől eltérő életkor esetén nem javasolom óráimat, kizárólag az egészség megőrzése miatt!) A tanfolyamaim kizárólag Nőknek szólnak, zártkörűek, betekintésre diszkréció és az adatvédelem miatt nincs lehetőség. Ha szeretnéd megnézni az órákat, akkor nézz körbe a Galériánkba.

A tanfolyamok fő része maga a táncoktatás. A tánc személyiségünk kifejeződése és rengeteg stílus létezik. Én kimondottan nőies mozdulatokat tanítok, könnyen elsajátítható koreografikus elemekkel, amelyek elsősorban a nőiességet, a belső én felébresztését és a nőies egészséges önbizalom fejlesztését hivatott elérni. Ötvözni szoktam a balett alapok testtartást javító elemeit, a jazz balett rugalmas mozdulatait, a latin táncok csípő mozdulatait és a modern táncok szenvedélyes stílusát.

táncoktatás magassarkúban történik, ezért nagyon fontos a stabilitás. A cípő kialakítása nem lehet papucs, hegyesorrú, platform, vagy telitalpú. Ezekben TILOS táncolni óráimon! A sarok mérete javasolt 3-4 cm, de maximum 4-5 cm lehet. Javaslom, hogy legyen pántja, ami megfelelően tartja a bokát. Ne legyen hegyes orra, mert beakadhat forgás közben. Természetesen első alkalommal nem kell nagy összegekbe beruházni, de aki rendszeresen szeretné elsajátítani az órákon tanultakat érdemes egy jó minőségű táncos cipőt választania. Ezzel kapcsolatosan érdeklődj, mert szoktunk cipőket rendelni!

A tanfolyamokat és magánórákat előre megadott időpontban tartom, ezért mindig érdeklődj! A workshopok havonta egy alkalommal kerülnek megrendezésre Budapesten, a Roxy Stúdióban. A Nyugatitól 1 megállóra, Budapest egyik legismertebb tánctermében!

A magánórákat ugyanitt tartom, előre leegyeztetett időpontban, amely számodra is megfelelő, a Te időbeosztásdohoz igazítom.

A magánórák díjai az alábbiak szerint alakulnak:

1 alkalom 60 perc                       8.000,- Ft

1 alkalom 90 perc                       10.000,- Ft

2 alkalom 90 perces órákkal     18.000,- Ft

Terembérleti díj: 2.000-4.000,- Ft /alkalom

HIGH Heels magánóra

Név *:
Telefon *:
E-mail *:
Melyik napon szeretnél magánórát? *:
Magánórára jelentkezek *:


Elképzeléseim:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

táncóra workshop          székes koreográfia        chair dance       chair dance leckék         chair dance leckék Kyrával            székes party óra            székes koreográfia workshop      szexi koreográfia           szuper zenére    székekkel            90 perces táncos workshop        burlesque          HIGH HEELS Kezdő és közép-haladó magánórák            Mozgáskoordináció, járástechnika és szexi koreográfia     belső én felébresztése és a nőies egészséges önbizalom fejlesztése        nőies mozdulatok           táncoktatás magassarkúban       lánybúcsú programok    lánybúcsú party kellék            lánybúcsú party óra       táncóra székes koreográfia         chair dance       lánybúcsú fotózás          lánybúcsú fotózási kellékek            esküvői kellékek            lánybúcsú személyi edzés          menyasszony fotózás     exkluzív fotózás a belvárosban   személyi edzés menyasszonynak             bride     BRIDESMAID     profi fotós         női fotós            fotóművész       műterem           smink   fodrász lánybúcsú portfóliófotózás          különleges táncóra            izgalmas           izgalmas és szexi kellékek