Kyra Fit and Dance

Ledniczky Krisztina Kyra személyi edző oldala

Facebook

Megosztás

Kapcsolat

Üzemeltető:
Christina Tara Kft.
Székhely:
 
1119 Budapest, Andor u. 21/c

Fitnesz terem - Személyi edzés:
FLEX GYM - 100 % BODYBUILDING

1012 Budapest, Márvány utca 17.

Csoportos órák - Preventív Gerinctréning:

ROXY Stúdió - 1136 Budapest, Tátra utca 4.

Adószám: 
12448339-1-43

Telefon:
+36-20-382-3406

Facebook: Kyra Fitnes & Dance

E-mail: info@kyrafitness.hu

Személyi edzések: Hétfő-Péntek-ig: 16.00 - 20.00 óra között

Hétvégenként: előzetes egyeztetés alapján

Táncórák: keresd az aktuális időpontokat a megfelelő óratípusoknál.

Gerinctréning tanfolyam

LEGYÜNK GERINCESEK! DINAMIKUS PREVENTÍV GERINCTRÉNING
Ülő munkát végzel? Sokszor fáj a derekad? Néha úgy érzed ólomsúly van a lábaidon? Akkor bizony gerincproblémád van...vagy lesz! 
Nem is gondolnánk, hogy mennyi minden ered erről a csont és szervrendszerünkről, az idegektől, izmokig. Ráadásul hatással van idegrendszerünkre és a mozgásba, végtag fájdalmakban is óriási szerepe van. Ezért mielőtt a rehabon, vagy gyógytornán kötsz ki, csatlakozz Preventív Gerinctréning óráimhoz!

Mire számíthasz?

Az órák 60 percesek, szeptembertől heti 2 alkalommal, délelőtt és délutáni időpontban kerülnek megrendezésre. Az óra korlátozott létszámú a terem befogadóképessége miatt. Ezért bejelentkezés kötelező lesz ismét! 
Az óra alatt ötvözöm a dinamikus és flow jóga elemeket, sok gyógytornászok által is használt gyakorlatokkal. Bemelegítéssel és koordinációval kezdünk, majd erősítünk, mobilizálunk és a végén a talajon dolgozunk törzs izomzat (CORE) fejlesztéssel és hasizom gyakorlatokkal. Középpontban az egészséged és a gerinced van, hogy megelőzzünk problémákat, vagy javítsuk korrekcióval a testtartásodat, egyensúlyodat.
BEJELENTKEZÉS KÖTELEZŐ!
JELENLEG NYÁRI SZÜNET VAN!

A tanfolyamok szeptemberben indulnak, melyek időpontja augusztus végén lesz elérhető az órarendben és a bejelentkezési felületen!

Mit hozz magaddal?
- Törölközőt/polifoamot,
- vizet, folyadékot,
- kényelmes ruhát, sportcipőt,
... és a kitartásod, valamint a jókedved!
Hol találkozunk?
ÚJ HELYSZÍN A FLEX GYM edzőteremnél! A feljáratnál található teremben!
Árak:

1 alkalom gerinctréning       2.500,- Ft/alkalom

Havi bérlet (heti 2 alkalom, 30 napig érvényes) 16.000,- Ft/8 alkalom/fő

Gerinctréningre jelentkezek

Név *:
Telefon *:
E-mail *:
A következő időpontokra jelentkezek be *:Fizetési mód *:

Megjegyzés:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!


Várlak Benneteket Tiszta Szívvel! ♥

 

kyra     fitness   fitnesz   kyrafitness        kyrabody          kyrafit   kyrafitanddance kyrafitdance      személyi edzés            személyi edző    személyi edzés buda szívében    személyi edzés női személyi edzés          edzés nőknek    buda            funkcionális tréning        funkcionális edzés         core      core power        core izom fejlesztés       TRX      get fit            funkcionális testépítés    fogyókúra         fogyókúra program        fogyókúrás edzés          zsírégetés            pulzuskontroll    pulzus   polar     polar óra           polaróra            pulzuskontroll    testsúlykontroll  alakformálás            aaerob  aerobik csoportos          csoportos edzés kiscsoportos edzés         étrend   diéta     edzésterv            táplálkozási tanács         táplálkozási tanácsadás  edzésmódszer   edzéselv           online fit program            preventív gerinctorna     gerinctréning     dinamikus preventív gerinctréning          jóga      flow      flow tréning            gerinctorna        gerinctréning     kiscsoport         kiscsoportos      kiscsoportos gerinctréning          testegyensúly            testegyensúly preventív gerinctréning     erőfejlesztés      edzés tippek      tanácsok           személyi edző blog            fitnesz edzések  alakformálás kényelmesen otthonodban  FIT WOMAN PROGRAM   FIT WOMAN DIÉTÁS ÉTREND ÉS EDZÉSTERV      FIT WOMAN EDZÉSTERV FIT WOMAN DIÉTÁS ÉTREND TERVEZÉS  FLEX GYM         flex gym           Flex Gym     Személyi edzés Buda szívében, INGYENES étkezési tanácsadással és fitnesz teszttel - I. kerület     Személyre szabott edzésterv          Életmód és diéta tanácsadás      Fittségi tesztek  Funkcionális tréning       Preventív gerinctorna            Streching          SMR hengeres lazítás     1 vagy 10 alkalmas személyi edzés bérletek        egyéni   páros edzés            kiscsoportos