Kyra Fitness and Dance

Ledniczky Krisztina Kyra személyi edző és tánctréner oldala

Facebook

Megosztás

Kapcsolat

Üzemeltető:
Christina Tara Kft.
Székhely:
 1119 Budapest, Andor u. 21/c

Fitnesz terem - Személyi edzés:
FLEX GYM - 100 % BODYBUILDING

1012 Budapest, Márvány utca 17.

Csoportos órák - CHAIR DANCE workshop:

Hamarosan!!!

Lánybúcsú Party óra: ROXY Stúdió - 1136 Budapest, Tátra utca 4.

Gerinctorna és kinezio TAPE ragasztás:

Hamarosan

***

FOTÓZÁS:

Stúdió Montázs - 1123  Budapest Alkotás utca 37.

WTAMAS - 1062 Budapest, Teréz krt. 6.

***

Adószám: 
12448339-1-43

Telefon:
+36-20-382-3406

Facebook: Kyra Fitness & Dance

E-mail: info@kyrafitness.hu

Személyi edzések: Hétfő-Péntekig: 17.30 - 20.30 óra között

Hétvégenként: előzetes egyeztetés alapján

Táncórák: keresd az aktuális időpontokat a megfelelő óratípusoknál.

Fotózás: Bejelentkezés és árajánlatkérés elérhetőségeinken.

Gerinctréning tanfolyam

LEGYÜNK GERINCESEK! DINAMIKUS PREVENTÍV GERINCTRÉNING

Ülő munkát végzel? Sokszor fáj a derekad? Néha úgy érzed ólomsúly van a lábaidon? Akkor bizony gerincproblémád van...vagy lesz! 

Nem is gondolnánk, hogy mennyi minden ered erről a csont és szervrendszerünkről, az idegektől, izmokig. Ráadásul hatással van idegrendszerünkre és a mozgásba, végtag fájdalmakban is óriási szerepe van. Ezért mielőtt a rehabon, vagy gyógytornán kötsz ki, csatlakozz Preventív Gerinctréning óráimhoz!

Mire számíthasz?

Az órák 55 percesek, heti 2 alkalommal, délutáni időpontban kerülnek megrendezésre. Az óra korlátozott létszámú a terem befogadóképessége miatt. Ezért bejelentkezés kötelező lesz ismét! 

Az óra alatt ötvözöm a dinamikus és flow jóga elemeket, sok gyógytornászok által is használt gyakorlatokkal. Bemelegítéssel és koordinációval kezdünk, majd erősítünk, mobilizálunk és a végén a talajon dolgozunk törzs izomzat (CORE) fejlesztéssel és hasizom gyakorlatokkal. Középpontban az egészséged és a gerinced van, hogy megelőzzünk problémákat, vagy javítsuk korrekcióval a testtartásodat, egyensúlyodat.

***

Kedves Vendégek!

Időpont és helyszín változás miatt a gerinctréning oktatását a 2018-as évre felfüggesztettem. A legközelebbi csoport indulása várhatóan 2019. február, amelyről hamarosan megosztom a részleteket Veletek!

Elnézést kérek azoktól, akik terveztek velem.
Remélem megéri majd a várakozás és meg fogjátok érteni miért döntöttem így. 
Ha bónuszt vettél vissza tudod váltani a Bónusz Brigádnál.

Köszönöm a türelmeteket!

Kyra

 

***

BEJELENTKEZÉS KÖTELEZŐ!

A gerinctornára létszám limitált, minimum 6 fővel és maximálisan és kényelmesen 14 fő fér el a teremben. Ezért kérlek jelentkezz be és foglald le helyed időben! Gyerekeknek 10-14 éves kor között ingyenes a belépő! Ennél kissebb gyermeket kérlek, ne hozz magaddal.

Csoportos gerinctorna árak:

Belépő: 1.800,- FT/fő/alkalom

5 alkalmas bérlet: 7.500,- Ft/fő (20 napig érvényes)

Havi korlátlan bérlet: 9.900,- Ft/fő (1 hónapon belül érvényes)

(Az árak 55 perces órákra vonatkoznak, megadott intervallumban, tartalmazzák az oktatást és a részvételi díjat, terembérleti költségeket. További rejtett költségek nincsenek. A stúdióba a belépés ingyenes. A bérleteket minden hónap első keddi napján nálam lehet megvásárolni.)

Mit hozz magaddal?

Törölközőt/polifoamot,
vizet, folyadékot,
kényelmes ruhát, sportcipőt,
... és a kitartásod, valamint a jókedved!
Hol találkozunk?

HELYSZÍNVÁLTOZÁS!!! ÚJ CÍM HAMAROSAN!

Várlak Benneteket Tiszta Szívvel! ♥

Gerinctréningről érdeklődöm

Név *:
Telefon *:
E-mail *:
Megjegyzés:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

 

 

kyra     fitness   fitnesz   kyrafitness        kyrabody          kyrafit   kyrafitanddance kyrafitdance      személyi edzés            személyi edző    személyi edzés buda szívében    személyi edzés női személyi edzés          edzés nőknek    buda            funkcionális tréning        funkcionális edzés         core      core power        core izom fejlesztés       TRX      get fit            funkcionális testépítés    fogyókúra         fogyókúra program        fogyókúrás edzés          zsírégetés            pulzuskontroll    pulzus   polar     polar óra           polaróra            pulzuskontroll    testsúlykontroll  alakformálás            aaerob  aerobik csoportos          csoportos edzés kiscsoportos edzés         étrend   diéta     edzésterv            táplálkozási tanács         táplálkozási tanácsadás  edzésmódszer   edzéselv           online fit program            preventív gerinctorna     gerinctréning     dinamikus preventív gerinctréning          jóga      flow      flow tréning            gerinctorna        gerinctréning     kiscsoport         kiscsoportos      kiscsoportos gerinctréning          testegyensúly            testegyensúly preventív gerinctréning     erőfejlesztés      edzés tippek      tanácsok           személyi edző blog            fitnesz edzések  alakformálás kényelmesen otthonodban  FIT WOMAN PROGRAM   FIT WOMAN DIÉTÁS ÉTREND ÉS EDZÉSTERV      FIT WOMAN EDZÉSTERV FIT WOMAN DIÉTÁS ÉTREND TERVEZÉS  FLEX GYM         flex gym           Flex Gym     Személyi edzés Buda szívében, INGYENES étkezési tanácsadással és fitnesz teszttel - I. kerület     Személyre szabott edzésterv          Életmód és diéta tanácsadás      Fittségi tesztek  Funkcionális tréning       Preventív gerinctorna            Streching          SMR hengeres lazítás     1 vagy 10 alkalmas személyi edzés bérletek        egyéni   páros edzés            kiscsoportos