Kyra Fitness and Dance

Ledniczky Krisztina Kyra személyi edző és tánctréner oldala

Facebook

Megosztás

Kapcsolat

Üzemeltető:
Christina Tara Kft.
Székhely:
 1119 Budapest, Andor u. 21/c

Fitnesz terem - Személyi edzés:
FLEX GYM - 100 % BODYBUILDING

1012 Budapest, Márvány utca 17.

Csoportos órák - CHAIR DANCE workshop:

Hamarosan!!!

Lánybúcsú Party óra: ROXY Stúdió - 1136 Budapest, Tátra utca 4.

Gerinctorna és kinezio TAPE ragasztás:

Hamarosan

***

FOTÓZÁS: WTAMASTUDIO - 1062 Budapest, Teréz krt. 6.

***

Adószám: 
12448339-1-43

Telefon:
+36-20-382-3406

Facebook: Kyra Fitness & Dance

E-mail: info@kyrafitness.hu

Személyi edzések: Hétfő-Péntekig: 17.30 - 20.30 óra között

Hétvégenként: előzetes egyeztetés alapján

Táncórák: keresd az aktuális időpontokat a megfelelő óratípusoknál.

Fotózás: Bejelentkezés és árajánlatkérés elérhetőségeinken.

CHAIR DANCE workshop

Székes koreográfia workshop az  stúdióban. Egy szexi koreográfia, szuper zenére, székekkel. 90 perces táncos workshop, ahol elsajátíthatod a burlesque táncosok mozdulatait, csábíthatsz és egy pár perces koreográfiát tanulhatsz.

A székeket Mi biztosítjuk! Te csupán a magassarkúdat hozd magaddal! A tanult mozdulatokat később is tudod használni és jó hatással lesz a testedre-lelkedre. Könnyen elsajátítható mozdulatok, trendi zenék, családias környezet. 

Tölts el egy kellemesen pikáns órát Kyrával és táncolj örömmel!

A részvétel regisztrációhoz kötött, melyet itt tudsz megtenni az ürlap kitöltésével. A workshop zártkörű, maximális létszám 6 fő.

ŐSZI KURZUSOK

WORKSHOP

"Over My Skin - HIGH HEELS" Stiletto - 2019. október 18. péntek 18:00-19:30     még 1 férőhely!

"FLASH POSE" Chair Dance - 2019. november 8. péntek 18:00-19:30     BETELT!

"Red Rose Lady" - (kosztümös) Chair Dance- 2019. november 22. péntek 18:00-19:30     4 férőhely

CHAIR DANCE TANFOLYAM

Idén ősszel ismét megrendezzük a kezdő 4 alkalmas tanfolyamot kezdő és közép-kezdő csoportokban. Itt elsajátíthatjátok hogyan kell magassarkúban járni. Milyen testtartás a megfelelő, hogyan mozogj igazi nőként a hétköznapokban. Naná, hogy a végére egy szuper dögös koreográfiát sajátíthatsz el. 

A tanfolyam 4 alkalomból áll és egymásra épülő mozdulatelemeket tanulunk meg, ezért érdemes minden alkalommal részt venni. Az órák 60 percesek és alábbi napokon, péntekenként rendezzük meg.

IDŐPONTOK kezdő és közép-kezdő 5 fős csoportokban:

1. alkalom 2019. november 15. péntek 

2. alkalom 2019. november 29. péntek 

3. alkalom 2019. december 13. péntek 

4. alkalom 2019. december 20. péntek

1. csoport 18-19h KEZDŐ és 2. csoport 19-20h KÖZÉP_KEZDŐ

Még 3 férőhely!

Az utolsó alkalom kosztümös - azaz beöltözünk -  és videó is készül az eredményről.

***

DECEMBERI PROGRAMOK

A decemberi tanfolyamok kicsit másképp kerülnek megrendezésre, mert mindegyik a Karácsony hangulatában fogja megidézni egyes stílusok mozzanatait. Már most le tudjátok foglalni helyeteket, hogy az egész december egy emelkedett, stílusos, ünnepi hangulatban és készülődésben teljen.

MIKULÁS PROGRAM:

Sexy Santa Ladies chair dance workshop (kosztümös, székes koreográfia)

2019. december 6. péntek 18-19:30 h között 6 férőhely

MEGLEPETÉS AJÁNDÉKCSOMAG ZSÁKBAMACSKA 3000,- Ft értékben!!

Részvételi díj: 5.290,- FT/fő/alkalom


Program: Köszöntés, kiegészítők kiválasztása, welcome drink, koccintás, majd 60-70 perces koreográfia gyakorlása, végén videó, majd zsákbamacska.

***

Szilveszteri workshop 2 órás előszilveszteri program (kosztümös, stiletto koreográfia)

Sminkeléssel, stílustanácsadással, beöltözési lehetőséggel, igazi előszilveszteri program. Pezsgő, csillám, glamour keleties hangulatú zenére.

Koreográfia: kosztümös, Stiletto

Időpont: 2019. december 30. tervezet 17:00-19:00 h között

Részvételi díj: 7.690,- Ft/fő/alkalom

Létszám: 5-8 fő között

Program: Köszöntés, kiegészítők kiválasztása, beöltözés, welcome drink és koccintás, lesznek meglepetés kiegészítők, amelyeket a helyszínen meg tud vásárolni. PLUSZ! A workshop után elmegyünk a Bazilikához és Vendégem vagy egy kürtöskalácsra és forralt borra, így méltón megünnepeljük az év búcsúztatását.

Ha szeretnél sminket is kérni, akkor a program előtt 30 perccel korábban szükséges érkezned és be kell jelentkezni hozzá, a szilveszteri elő smink díja: 3500,- Ft/alkalom/fő.

***

*Az esemény előtt 3 munkanappal lemodott részvétel esetén a workshop árát a terembérlet és az eszközök biztosítása miatt nem áll módunkban visszatéríteni. A Bónusz Brigád kuponnal érkező Vendégek részvétele maximum 2 fő/workshop korlátozott. Más kedvezménnyel nem összevonható. Megértéseteket megköszönjük!

***

Az workshopokon minden alkalommal más stílusban, zenére oktatok és teljesen más koreográfiát tanítok be. Ezáltal akár mindegyik időponton részt tudsz venni! Részvételi létszám: max. 6 fő. A workshopon speciális technikákat tanítunk, melyekhez eszközök szükségesek. Ezekről jelentkezést követően részletes tájékoztatást küldünk. Székeket biztosítjuk a táncteremben.

Chair Dance Workshop Jelentkezek

Név *:
Telefon *:
E-mail *:
Erre a workshopra jelentkezek:
Hány fővel érkezel? *:
Chair Dance tanfolyami csoportot választok:

Chair Dance tanfolyamra jelentkezek:
Decemberi programra jelentkezek:


Fizetési mód *:
Megjegyzés:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

táncóra workshop          székes koreográfia        chair dance       chair dance leckék         chair dance leckék Kyrával            székes party óra            székes koreográfia workshop      szexi koreográfia           szuper zenére    székekkel            90 perces táncos workshop        burlesque          HIGH HEELS Kezdő és közép-haladó magánórák            Mozgáskoordináció, járástechnika és szexi koreográfia     belső én felébresztése és a nőies egészséges önbizalom fejlesztése        nőies mozdulatok           táncoktatás magassarkúban       lánybúcsú programok    lánybúcsú party kellék            lánybúcsú party óra       táncóra székes koreográfia         chair dance       lánybúcsú fotózás          lánybúcsú fotózási kellékek            esküvői kellékek            lánybúcsú személyi edzés          menyasszony fotózás     exkluzív fotózás a belvárosban   személyi edzés menyasszonynak             bride     BRIDESMAID     profi fotós         női fotós            fotóművész       műterem           smink   fodrász lánybúcsú portfóliófotózás          különleges táncóra            izgalmas           izgalmas és szexi kellékek